ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ IB 2024-2025

Το International School of Athens (ISA) προκηρύσσει την διεξαγωγή εξετάσεων για την χορήγηση μιας (1) ολικής υποτροφίας για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

Η υποτροφία αφορά το πρόγραμμα IB Diploma (International Baccalaureate) και προορίζεται για μαθητές που κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024 φοιτούν στην Α’ τάξη του Γενικού Λυκείου σε Ελληνικό δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο.

Η υποτροφία είναι πλήρης, καλύπτει τα δίδακτρα των υποτρόφων καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο χρόνων και ισχύει µέχρι την αποφοίτησή τους.

Η επιλογή θα γίνει µε γραπτές εξετάσεις στα µαθήµατα των Μαθηµατικών και της Αγγλικής γλώσσας, που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του International School of Athens, στις 13 Απριλίου 2024. Το International School of Athens είναι το μοναδικό διεθνές αγγλόφωνο σχολείο στην Ελλάδα που υλοποιεί τα προγράμματα του IBO και στις τρεις βαθμίδες εκπαίδευσης, PYP, MYP και DP, και είναι αναγνωρισµένο από τον Οργανισµό Middle States Association of Colleges and Schools των Η.Π.Α.

Για πληροφορίες και αιτήσεις επισκεφθείτε την σχετική σελίδα στον ιστότοπο του σχολείου μας έως και τις 22 Μαρτίου 2024.