Saturday English Language Programme

 

Saturday English Language Programme

Στο ΙSA κάθε Σάββατο από Σεπτέμβριο μέχρι και Μάιο προσφέρουμε μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά ηλικίας από 3 έως 17 ετών από τις 10:00 έως τις 15:00.

Το Σάββατο είναι η ιδανική ημέρα για την διεξαγωγή των μαθημάτων. Από Δευτέρα έως και Παρασκευή οι μαθητές έχουν ένα βεβαρυμμένο πρόγραμμα με πλήθος σχολικών και εξωσχολικών δραστηριοτήτων, με τις έρευνες να δείχνουν πως με τα Σαββατιάτικα μαθήματα, εμβαθύνουν περισσότερο στην κατάκτηση και τον εμπλουτισμό της αγγλικής γλώσσας, χωρίς να αποσπάται η προσοχή τους και να επιβαρύνεται επιπλέον η σχολική εβδομάδα τους.

Τα δυναμικά μας προγράμματα είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε οι μαθητές να αγαπήσουν την ξένη γλώσσα, μέσα από δημιουργικές, διαδραστικές δραστηριότητες και παιχνίδι.

Η καλύτερη δυνατή απόδοση των μαθητών μας πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές, σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον με καινοτόμα εκπαιδευτικά μέσα.

Οι μαθητές απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα του ISA, έχοντας πρόσβαση στις αίθουσες Η/Υ, στους διαδραστικούς πίνακες, στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στο θέατρο. Επίσης προσφέρεται η δυνατότητα μεταφοράς τους από τα σχολικά λεωφορεία.

Τα ολιγομελή τμήματα, η άρτια οργάνωση, η μεθοδολογία των μαθημάτων, η διαρκής αξιολόγηση, αλλά και η στενή, εξατομικευμένη συνεργασία των έμπειρων και καταρτισμένων καθηγητών μας με τους μαθητές, είναι μελετημένα ώστε να απαιτείται όσο το δυνατόν λιγότερος χρόνος προετοιμασίας στο σπίτι.

Στο ISA, που αποτελεί πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο για τα διπλώματα τόσο του πανεπιστημίου του Cambridge όσο και του Michigan, ακολουθούμε τις προδιαγραφές του «Ενιαίου Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς» στο οποίο βασίζεται πλέον κάθε είδος εξέτασης για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, η μεθοδολογία μας και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ακολουθούμε, εγγυάται την επιτυχία στις εξετάσεις με ελάχιστη προετοιμασία, με τα ποσοστά να μιλούν από μόνα τους!

TΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

English Learning Creativity Center

Μαθητές 3 έως 5 ετών (έτος γέννησης 2019, 2020, 2021)

ELCC classes

Κάθε Σάββατο οι μικροί μας μαθητές έρχονται σε επαφή με τις βασικές δομές της αγγλικής γλώσσας, βιωματικά, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδια που είναι προσαρμοσμένα στην ηλικία τους.

Συνειδητοποιούν πόσες λέξεις της αγγλικής γλώσσας χρησιμοποιούν ήδη στην καθημερινότητα τους, μαθαίνουν το αγγλικό αλφάβητο και μέσα από την εξερεύνηση διαφόρων θεματικών ενοτήτων (οικογένεια, χρώματα, σχήματα, μέρη του σώματος, φυτά, ζώα κτλ), εξοικειώνονται με την αγγλική γλώσσα και προετοιμάζονται για τον κύκλο σπουδών που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια στο English Saturday Programme του ISA, μέχρι να πάρουν το πιστοποιημένο πτυχίο τους.

Το Saturday English Language Programme του Melina’s, εισάγει τους λιλιπούτιους μαθητές στον ευχάριστο κόσμο των αγγλικών και προσφέρει βιωματική και διαδραστική μάθηση με καινοτόμα εκπαιδευτικά μέσα, φιλοξενούμενο στην εντυπωσιακή βίλα και τον υπέροχο κήπο του Melina's Kindergarten!

Πληροφορίες: Κα.  Μαρίσα Τρακά, Συντονίστρια προγράμματος

Tηλ.: 210 62 00 280 email: mtraka@isa.edu.gr

Kifissias Avenue 335 & Spartis 6, 145 61 Kifissia, Greece

www.melinaskindergarten.gr

ΗΛΙΚΙΕΣ 6 έως 17 χρονών

Tα τμήματα γίνονται στο κτίριο του ISA Ξενίας & Αρτέμιδος, Κηφισιά.

Ηλικία 6 ετών - PRE - JUNIOR ENGLISH CLASS

Οι μικροί μας μαθητές της πρώτης δημοτικού, έρχονται σε επαφή με τις βασικές δομές της Αγγλικής γλώσσας μέσα από απλές έννοιες, αριθμούς, τραγούδια, ιστορίες, ζωγραφική, κατασκευές και διαδραστικές εφαρμογές.

Τα μαθήματα διεξάγονται στο δημοτικό του σχολείου μας, σε ένα ασφαλές, ευχάριστο και κατάλληλα διαμορφωμένο για αυτές τις ηλικίες περιβάλλον.

ΗΛΙΚΙΕΣ 7 έως 17 χρονών - Junior A – Proficiency Classes

Δημιουργούμε μοναδικές μαθησιακές ευκαιρίες που επιτρέπουν σε κάθε μαθητή να αναπτύξει την αγάπη του για την αγγλική γλώσσα σε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον.

Η οργάνωση των τμημάτων γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε οι μαθητές να βρίσκονται πάντα στο επίπεδο γλωσσομάθειας που θα τους εξασφαλίσει την επιτυχία και θα τους εμβαθύνει την αγάπη για την αγγλική γλώσσα.

Επιπλέον, τα ολιγομελή τμήματα εξασφαλίζουν τη στενή συνεργασία μαθητών και δασκάλου, που σε συνδυασμό με την μεθοδολογία μας, προσφέρει εγγυημένη επιτυχία στις εξετάσεις τόσο του Cambridge όσο και του Michigan.

Οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις του ISA - που είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο - συμπεριλαμβανομένων των υπερσύγχρονων εργαστηρίων υπολογιστών και πολυμέσων, των διαδραστικών πινάκων, των θεατρικών και αθλητικών εγκαταστάσεων και της καντίνας.


Στο ISA ακολουθούμε τις προδιαγραφές του «Ενιαίου Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς» στο οποίο βασίζεται πλέον κάθε είδος εξέτασης για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας.

Πληροφορίες:

Κα. Δέσποινα Καραουλάνη, Διευθύντρια Προγράμματος & κα. Δήμητρα Μπουτσερού, Συντονίστρια Προγράμματος
Τηλ: 210 62 33 888
email: saturday@isa.edu.gr