Περιγραφη του Καλοκαιρινου Προγραμματος

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ISA είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε τα  παιδιά που το παρακολουθούν να βελτιώσουν τα αγγλικά τους μέσα από δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, σε ένα αγγλόφωνο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον.

Διαρκεί από τις 25 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου 2024

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα παρέχει μαθήματα αγγλικών για όλα τα επίπεδα μέσα σε μικρές ομάδες μαθητών με την καθοδήγηση πεπειραμένων εκπαιδευτικών.

Οι δραστηριότητές μας περιλαμβάνουν αθλήματα, παιχνίδια, καλλιτεχνικά - κατασκευές, χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς επίσης και συχνές εκδρομές.

Έτσι το ISA παρέχει στα παιδιά μια αξέχαστη θερινή εμπειρία που ισορροπεί την εκμάθηση με τον ελεύθερο χρόνο και το κέρδος της απόκτησης των γλωσσικών δεξιοτήτων. Τα παιδιά έρχονται στο σχολείο την καλοκαιρινή περίοδο όχι για μάθημα, αλλά για διασκέδαση και δημιουργική απασχόληση αλλάζοντας την αντίληψη που έχουν έως σήμερα για τον χώρο του σχολείου και της τάξης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 6205001 κα. Χέλγκα Μπάρρυ (hbarry@isa.edu.gr)  & στο 210 6233888 κα. Δέσποινα Αδαμοπούλου (dadamopoulou@isa.edu.gr).